IV Future S.R.L. este o societate comercială cu acționariat 100% românesc fondată in 2015, dar având la bază o experiență în realizarea de app. web, software development și  art design ( design produse, branding, design interior ) de peste 11 ani, reușind să formeze o echipa tănara și omogena cu aptitudini ridicate ce a facilitat abordarea și realizarea mai multor proiecte la nivel național și internaționa.  

Produsele noastre software sunt proiectate și dezvoltate cu o atenție deosebită la detaliile legate de securitate pentru a maximiza ciclul de viață, folosind tehnologii de ultimă generație. 

In funcție de caracteristicile și domeniul în care va fi folosit noul produs software, echipa IV Future va alege cel mai adecvat limbaj de programare: 

- Javascript ( MeteorJS Framework, React, Vue, Angular ) 

- Php ( Laravel Framework ), Golang, Swift, Object-C, Java ( Spring Framework ) 

astfel, ne asigurăm că produsul final va facilita munca clientului, oferind functionalități complexe ușor de folosit și de înțeles. Produsul va putea suporta condiții de stres tehnologic ridicate, ducând cu succes la bun sfârșit taskurile și comenzile in timp programate.

1
2