IV Future
2018-09-05 By IV Future

Galati mai aproape de smart city prin servicii publice digitalizate

Credem cu tarie ca schimbarea porneste cu fiecare dintre noi. De aceea dam startul unor initiative cu impact in comunitatea.

Credem cu tărie că schimbarea pornește cu fiecare dintre noi. De aceea dăm startul unor inițiative cu impact în comunitatea locală din dorința de a contribui la dezvoltarea unor soluții smart pentru un oraș accesibil, digitalizat și modern.

Unul dintre obiectivele noastre este să includem Galațiul pe harta orașelor smart city din România prin tehnologii de ultimă generație, facilitând accesul gălățenilor la servicii publice eficiente, accesibile online.

A fi în pas cu tehnologia este mai mult decât un trend sau o opțiune, este o necesitate prezentă în toate aspectele vieții sociale, astfel IV Future a creat platforma e-administration, denumită “PROGRAMARE ONLINE EVIDENȚA PERSOANELOR GALAȚI. Proiectul iși propune reducerea birocrației și eficientizarea interacțiunii dintre cetățeni și SPCLEP Galați. Platforma web https://buletine.primariagalati.ro oferă cetățenilor posibilitatea de a se programa online în vederea eliberării cărților de identitate.

Produsul a fost donat Primăriei Galați și poate fi utilizat începând cu data de 3 septembrie 2018. Menționăm că versiunea actuală este în varianta beta și poate suporta modificări. Atât găzduirea produsului, cât și serviciile de mentenanță vor fi asigurate de către departamentul IT din cadrul Primăriei Municipiului Galați.

 

Societatea IV Future a fost înființată în anul 2015 și activează în domeniul IT, fiind specializată în dezvoltarea de aplicații software web based, big data, cloud computing, machine learning și securitate online.

Headline

IV Future SRL, va invita sa cititi articole despre tehnologii si solutii software inovative ce vor determina evolutia IT&C in perioada urmatoare.

post categories

Inovare Tehnologie

Recent posts

Galati mai aproape de smart city prin servicii publice digitalizate LoRa Alliance™ Technology Blockchain - The Future Bitcoin vs Ethereum

also on our site

Blockchain - The Future

IV Future - Blockchain technology has a large potential to transform business operating models in the long term.

LoRa Alliance™ Technology

IV Future - With LoRaWAN, entire cities or countries can be covered with a few base stations, no longer requiring the upfront rollout.

Bitcoin vs Ethereum

IV Future - The recent surge in prices of blockchain currency Ethereum (ETH) has many in the alternative investment community chattering.

HTTP/2 Server Push

IV Future - Consider using server push any time your network link is idle.