IV Future

Politica de confidentialitate

I. Informatii generale

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale IVFUTURE. cu sediul in Galati, str. Portului, nr.7 in calitate de operator.

Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet www.ivfuture.ro.

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Daca sunteti vizitator al site-ului www.ivfuture.ro, IVFUTURE va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizarii site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact, in masura in care ne contactati in acest fel.

III. Scopurile si temeiurile de prelucrarii

Daca sunteti vizitator al site-ului www.ivfuture.ro, IVFUTURE prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

  • Pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor, solicitarilor de oferte, oferirea detaliilor despre produse.

  • Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim IVFUTURE de a asigura functionarea corecta a site-ului, precum si pentru a imbunatati permanent experienta vizitatorilor, inclusiv prin oferirea de solutii la intrebari sau reclamatii.
    Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

  • Reclama si publicitate.

IV. Durata pentru care va prelucram datele

Ca principiu, IVFUTURE va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

V. Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, IVFUTURE poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina IVFUTURE in desfasurarea activitatii prin intermediul site-ului (de exemplu furnizori de servicii IT), ori catre autoritatile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:

  • pentru administrarea site-ului;

  • atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.

VI. Drepturile de care beneficiati

In conditiile prevazute de legislatia in materie de prelucrare a datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre IVFUTURE, conform celor descrise in prezentul document;

  • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea IVFUTURE cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;

  • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre IVFUTURE a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete; rectificarea/ completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate;

  • dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive:

    • acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

    • in cazul in care este retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare;

    • in cazul in care persoana vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze;

    • in cazul in care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;

    • in cazul in care datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale;

    • datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.

  • dreptul la restrictionarea prelucrarii in masura in care:

    • persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor;

    • prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;

    • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana vizata i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau

    • persoana vizata s-a opus prelucrarii (altele decat cele de marketing direct), pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.

  • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre IVFUTURE catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;

  • dreptul la opozitie – in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos:

    • in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al IVFUTURE sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care IVFUTURE poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;

    • in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.

  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;

  • dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati responsabilului de date cu caracter personal la adresa de e-mail contact@ivfuture.ro.

 

1.Politica de utilizare cookie-uri

Informatiile prezentate in continuare au scopul de a aduce la cunostinta utilizatorului mai multe detalii despre plasarea, utilizarea si administrarea cookie-urilor utilizate de site-ul www.ivfuture.ro.

2.Ce este cookie-ul?

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driveul utilizatorului).

3. La ce sunt folosite cooke-urile?

Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile IVFUTURE. pentru a oferi servicii comfortabile ultilizatorilor: ex: prezentarea produselor, publicitate relevanta, optiuni privind limba etc. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand identificare personala a utilizatorului.

4. Ce cookie-uri folosim?

Folosim doua tipuri de cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web). Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii cookie-ului sau pana cand sunt sterse manual de utilizator.

5. Cum sunt folosite cookie-urile de acest site?

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

  • Cookie-uri de performanta a site-ului

  • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor

  • Cookie-uri pentru geotargetting

  • Cookie-uri de inregistrare

  • Cookie-uri pentru publicitate

  • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatorii terti: (Google, Facebook)

6. Contin cookie-urile date personale ?

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a fi utilizate si in cele mai multe cazuri nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

Va asiguram ca datele dumneavoastra pe care le veti completa in rubrica contact de pe site-ul www.ivfuture.ro, vor fi utilizate in vederea mentinerii relatiei comerciale si pentru a va furniza informatiile solicitate, dupa care vor fi sterse.

7. Stergerea cookie-urilor

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand cookie-urile sunt transmise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a cookie-urilor pot fi regasite in zona de setari a aplicatiei (browserului web). Limitarea folosirii cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

8. De ce sunt importante cookie-urile pentru Internet?

Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.